FASCINEREND OOSTENDE


De Koningin der Badsteden, sinds jaar en dag blijft fascinerend.  Een bruisende stad aan Zee waar kunst, cultuur, gastronomie en leuke logies hand in hand gaan.  Een verblijf in Oostende blijft u telkens weer verbazen.  Uw beleving start bij Prado Next Door.

STREET ART


Sinds deze zomer ontdek je vier nieuwe werken in de groene rand van Oostende: DFace, Elisa Capdevila, ERES en Case Maclaim lieten hun creativiteit los op onze stad.  Tijdens de herfstvakantie kwam Helen Bur langs en plaatste ze een prachtig portret van rockzanger Arno op het stadhuis. En ook Zenith, beter bekend als Matthias Schoenaerts, drukte wederom zijn stempel op Oostende als street art stad met een gigantisch werk rond Leopold II. The Crystal Ship is ook dit jaar meer dan het ontdekken waard dus!


MEER INFORMATIE

KURSAAL OOSTENDE


Kursaal Oostende is een mythische plek. Al van in de negentiende eeuw kwamen mensen ontspanning zoeken op deze plaats. Het huidige gebouw dateert van vlak na de Tweede Wereldoorlog. Maar geen schrik, van 2003 tot 2005 onderging het gebouw een ingrijpende renovatie. Tegenwoordig kan Kursaal Oostende prat gaan op een schitterende concertzaal met meer dan 2.000 zitplaatsen, waar het hele jaar door voorstellingen voor jong en oud op het programma staa


MEER INFORMATIE

OOSTEROEVER


De Oosteroever is dé plek om te onthaasten, om uit te waaien en rust te zoeken. Het voorhavengebied is bovendien een fascinerend stukje stad met een rijk toeristisch aanbod. Het gebied is verkeersluw en dus zeer geschikt om een natuurwandeling te maken. De gratis overzetboot maakt het voor kinderen nog leuker!


MEER INFORMATIE